Beğeneni çok, KDV'si YOK !

Tarzıyla hayran bırakan İstikballer, KDV oranında indirimle sizleri bekliyor.

Acele edin, bu fırsatı kaçırmayın.Evinize çok yakışacak İstikballer şimdi %40’a varan indirimlere ilave KDV oranında indirim avantajıyla!
Üstelik Mavi Noktalı ürünler %60’a varan indirim fırsatı İstikbal Mağazalarında…

İstikbal Mağazalarından KDV dahil tavsiye edilen peşin fiyatlar üzerinden 15.900 TL ve üzeri tutarda Mobilya alışverişi yapan tüketicilerimize KDV oranında indirim uygulanacaktır.KDV indirim uygulaması Mavi Noktalı ürünler ve Yatak-Baza ürün grubu hariç diğer ürün grupları için geçerli olacaktır.

Kampanya 01 Haziran - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatlar üzerinden geçerlidir. İstikbal Mağazalarından tek seferde 15.900 TL ve üzeri tutarda ((KDV Dahil) Peşin (1+5T) fiyatlar üzerinden) Mobilya alışverişi yapan tüketicilerimize %8 (yüzde sekiz) KDV oranında indirim uygulanacaktır. KDV indirim uygulaması Mavi Noktalı ürünler ve Yatak-Baza ürün grubu hariç diğer ürün grupları için geçerli olacaktır. İstikbal, ürünleri üzerinde önceden belirtmeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir. KDV veya diğer vergi oranlarında olabilecek değişiklikler ve gelebilecek yeni vergiler fiyatlara aynen yansıtılacaktır. Belirtilen kampanya tarihinden önce, kampanyayı sona erdirme hakkı mahfuzdur. Kampanya koşullarıyla ilgili ayrıntılı bilgi için, lütfen bir İstikbal Yetkili Satıcısı’na başvurunuz. Tipografik hatalardan İstikbal sorumlu tutulamaz. Maximum’a Kart’a özel peşin fiyatına 12 taksit fırsatı Maximum Üye İşyerlerinde geçerlidir.

2021 BİMEV MOBİLYALARI Tüm Hakları Saklıdır.